30-04-2015

Kamerdecoratie Xenos | New in


Volgende week, als ik naar Terschelling ga, begint mijn vader met het verven van mijn kamer. Ook ga ik de indeling van mijn kamer veranderen, voor zover dat kan. Mijn bureau en bed ga ik verschuiven. Om mijn kamer nog meer een nieuwe "look" te geven, heb ik 5 decoratiespulletjes gekocht die ik in deze post ga noemen!

Als eerst heb ik een klein kapstokje gekocht. Ik heb een hekel aan rondslingerende jacks, vesten en jassen. Op het zwarte deel kan je met krijt iets schrijven/tekenen. Daarom is deze kapstok echt een must voor mij. 
 

Hij heeft voor mij een driedubbele functie:

1. Ik kan er mijn jassen en vesten aan ophangen.
2. Ik vergeet nogal vaak dingen, dus ik kan met krijt op het krijtbordje opschrijven wat ik moet doen.
3. Aan de bovenkant is een klein platformpje wat je gewoon kan gebruiken om dingen op te zetten.De krijtjes heb ik van de HEMA, omdat ik die bij de Xenos niet kon vinden. De rest is wel allemaal van de Xenos.
Het volgende product is van hout waar met lichter hout een hele leuke tekst op staat. Toen ik het zag was ik meteen verliefd, ik MOEST het hebben. 
 

Bij de laatste foto zie je ook nog een kussen met poesjes erop waar ik straks nog wat over ga zeggen.

Toen ik foto's aan het maken was van het kussen met de poesjes ging opeens mijn kat op het (tja, hoe moet je het noemen) bord liggen! Vond ik wel toevallig als je bedenkt wat er op staat. 
 

Ik was van plan om eigenlijk super veel te gaan kopen, maar toen ik daar binnen was, kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel nodig heb. Ik heb nog een bakje gekocht wat ik niet per se nodig heb, maar gewoon heel schattig vond. Er staat een soort tekst op in een vreemde taal of gewoon allemaal tekens, ik weet het eigenlijk niet.
 

Als laatst heb ik twee kussens die ik zelf echt heel mooi vond. Er waren nog wel meer kussens die ik heel leuk vond, maar deze sprongen eruit.
 Dit waren de producten die ik bij de Xenos en HEMA hebt gekocht. Misschien dat er nog meer bijkomen, maar daar kom ik denk ik pas achter als ik mijn kamer al heb ingericht. 
Ik hoop dat ik met deze post jullie inspiratie heb gegeven. De Xenos is sowieso een hele leuke winkel voor Lifestyle spulletjes, dus als je daarnaar op zoek bent, neem dan snel een kijkje! 


9 opmerkingen:

 1. Een "nieuwe" en frisse kamer is zo fijn! Leuke dingen heb je gevonden en zo schattig van je kat *-*. Maak je daarna een roomtour? Liefs, Evelijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt super leuke dingen voor je kamer gekocht! Dat krijtbord is erg handig met z'n driedubbele functie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh, dat krijtbord/kapstok is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt heel leuk ♥ Dat poezenkussentje is te cute.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik was ook meteen verliefd toen ik het zag. Liefs

   Verwijderen