25-04-2015

Springkussen en ijsjes eten | Outfit

In mijn vorige post had ik verteld dat ik vrijdag examenstunt had en dat ik de outfit die nodig was niet had. Gelukkig heb ik uiteindelijk iets gevonden wat ik ook nog eens best leuk vind om vaker te dragen! 


Eerst nog even wat over de stunt zelf. Voor de stunt hadden we nog een blokuur wiskunde, jeej... Daarna gingen we naar de aula waar de hele school zich opeen had geperst om het scherm te zien waar een film op zou worden afgebeeld. In het begin deed iemand net als de film 10 seconden bezig was de beamer steeds uit, heel irritant. Mijn vriendinnen en ik stonden op het punt weg te gaan, maar net op dat moment deed hij het. Typisch... 

Na ongeveer 10 minuten denk ik besloten we naar buiten te gaan, de film was slaapverwekkend. Nadat ik en een vriendin een ijsje hadden gehaald, kwam opeens de hele aula naar buiten. Tenminste, zo leek het. We waren blij dat we wat eerder weg waren gegaan, anders moest je in plaats van 2 seconden 10 minuten wachten voor een ijsje. 

In de aula was al gezegd dat er een "huge" springkussen met parcour op het grote veld stond. Ik natuurlijk meteen kijken:). Eerst gingen de leraren tegen elkaar, wat uitliep op een ramp: ze vielen allemaal net als dominostenen achter elkaar en het springkussen helde helemaal naar 1 kant. 

Het was echt heel grappig om te zien, maar nadat ik zelf het springkussen had uitgetest vond ik het ook wel weer zielig. Zelf viel ik namelijk ook keihard, voor zover dat kan met een springkussen, en ik kon bijna niet meer wegkomen. 

Toen ik met veel moeite uit het springkussen kwam gingen we naar andere vriendinnen die ergens op het gras zaten. Ene Geza van expeditie Robinson zou bij ons komen dj-en (is dat een woord). Ons thema was expeditie Vitus (van Sint. Vituscollege, mijn school) en tja... Voor mij betekende die naam niet zoveel, maar sommige mensen bleven speciaal voor die "gast"

Dit is nog even een foto van het springkussen in zijn geheel, zo ongeveer.


Hierachter hoort eigenlijk nog een best groot stuk, maar dan heb je in ieder geval een idee van hoe hij eruit ziet.

Ik wilde deze post ook nog iets anders bespreken, namelijk mijn outfit voor de stunt. Ik had gelukkig nog iets kunnen vinden, waar ik, aangezien je anders "gestraft" zou worden, heel blij mee was. 
Voor de stunt had ik een rood truitje aan met mouwtjes die net onder mijn ellebogen kwamen. Omdat het die dag heerlijk warm zou worden heb ik daaronder een zwart, kort broekje aangetrokken met blauwe puma's. Om het niet koud te hebben deed ik daar overheen nog een grijs vest aan en dan is mijn outfit compleet!


Tot de volgende keer!
4 opmerkingen:

  1. Leuke outfit! Bij ons ging het brandalarm af en moesten we buiten een "ochtend-workout" doen, haha. Liefs, Evelijn

    BeantwoordenVerwijderen