30-05-2015

Just relax


Heerlijk vind ik het. Rond 8 of 9 uur nog lekker buiten zitten en een boekje lezen, tussen de bloemen in het zonnetje (soms).

We hebben een heel mooi bankje in de tuin staan, als herinnering aan mijn opa die in januari vorig jaar is overleden. Ik zit er graag, het is rustig en ik kan me lekker ontspannen. 
Ik heb laatst een super dik boek van meer dan 800 bladzijden gekocht bij de Boekenboer op Terschelling, dus ik heb nog wel even de tijd om 's avonds lekker buiten te zitten. 

Ik houd al van lezen sinds ik klein ben en dit is een heel fijn plekje om even lekker te genieten van het verhaal met de vogeltjes die fluiten. 

Hebben jullie ook zo'n plekje waar je kan lezen of ontspannen? 


7 opmerkingen:

 1. Ik vind lezen ook heerlijk! Leuke foto's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees altijd in mijn bed, dat vind ik altijd zo fijn. Welk boek ben je aan het lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees ook graag in bed. Ik ben nu bezig in Auriane, dochter van het licht. Dit boek heb ik gekocht, maar meestal leen ik boeken bij de bieb! Liefs

   Verwijderen
  2. Dank je wel, ik ga eens kijken of ze dat boek ook bij ons in de bibliotheek hebben. Net gelezen waar het overgaat en het spreekt me erg aan!

   Verwijderen
 3. Lezen is echt leuk om te doen. Ik heb altijd wel stilte nodig om te lezen anders lukt het me echt niet! leuke foto's!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook, ik moet me echt kunnen concentreren op het verhaal. En bedankt! Liefs

   Verwijderen