06-06-2015

Ik ben genomineerd!

Het was gewoon het rustige avondje als gewoonlijk, en ik was de nieuwste posts van mijn favoriete blogs aan het checken. Ik was aan het lezen en opeens zag ik de naam van mijn blog staan :)


Ik ben genomineerd voor de Liebster Award, heel erg bedankt Nienke, van Nienkes Lifestyle. Voordat ik begin met het beantwoorden van de vragen die ze heeft gemaakt, wil ik nog even iets anders zeggen. Want wat was het heerlijk weer vandaag! Vanochtend schoof ik de gordijnen open en het eerste wat ik zag waren de felle zonnestralen die in mijn gezicht schenen. Ik had al meteen zin in de dag. Volgens mij was ik niet de enige, de vogeltjes leken harder te fluiten, de bloemen openden hun knoppen en alle mensen op straat waren vrolijk. Jammer dat het dan moet eindigen in een fikse onweersbui met keiharde regen:( Ik moet zeggen dat dat ook wel nodig was, het was zo benauwd de hele tijd. 

Nu de Liebster Award. Het is heel simpel, Nienke heeft 11 vragen gemaakt over bloggen en andere persoonlijke dingetjes die ik nu ga beantwoorden!


1. Wat vind je het leukste aan bloggen?


Het feit dat ik mezelf kan zijn, helemaal mezelf. Ik kan schrijven wat ik wil, wat ik écht leuk vind. Op school kan ik minder mezelf zijn. In de klas heb ik altijd het gevoel dat ik op moet letten met wat ik zeg, omdat het anders verkeerd overkomt en dan worden er opmerkingen over gemaakt. Daar heb ik genoeg ervaring mee:P


2. Wat hoop je met je blog te bereiken?


Ik wil gewoon mijn gedachten op kunnen schrijven. Natuurlijk vind ik het ook leuk om andere mensen te inspireren en op ideeën te brengen, maar ik blog vooral voor mezelf, om mijn gedachten kwijt te kunnen.


3. Wat is jouw favoriete blog?


Hmm, dit is een lastige vraag. Ik heb eigenlijk niet echt een blog wat mijn favoriet is, ik heb een heleboel favoriete blogs. Maar ik houd vooral van blogs met niet alleen maar beauty en fashion artikelen, maar ook persoonlijke. Onder andere deze blogs zijn mijn favoriet: 

4. Als je overal in de wereld heen kon reizen, waar zou je dan heen gaan?

Pff, weer zo'n lastige. Er zijn heel veel landen die ik zou willen bezoeken, maar als ik dan echt moet kiezen... Australie denk ik. In de natuur, helemaal afgeschermd van de buitenwereld, heerlijk lijkt me dat.
5. Wat is je favoriete kledingstuk?


Ehm. Moeilijk. Ik denk het T-shirt wat ik nu aan heb. Het is een wit shirt met bij de mouwtjes en aan de achterkant een patroon van bloemetjes. Het is wit met aan de voorkant 'Whatever' in zwarte letters. Ik heb het laatst gekocht bij de H&M of de Bershka, dat weet ik niet zeker meer en ik vind hem heerlijk zitten. 


6. Wat zijn jouw drie favoriete boeken?


Ik heb dit jaar voor school een boek moeten lezen, je kon uit een lijst kiezen en ik was een beetje laat dus had maar weinig keus. Toch heb ik voor mekaar gekregen een boek uit te kiezen wat het eerste boek is wat ik 2x heb gelezen en dat doe ik nooit. Dat was het boek 'De woorden van zijn vingers'. Verder vind ik het boek wat ik nu aan het lezen ben 'Auriana, dochter van het licht' ook heel mooi. En als laatst... De Iron Fey serie, maar dat zijn 7 boeken.


7. Wat is jouw guilty pleasure?


De laatste tijd ben ik niet goed in sparen, ik geef mijn geld de hele tijd uit. Wel voor leuke dingetjes uiteraard, maar ik ben er niet trots op. Vroeger dacht ik dan altijd: ik heb het net per see nodig, dus dat is verspilling. Maar nu denk ik daar heel anders over.


8. Wat is je favoriete fruit?


Ik denk appel. Ik eet het echt heel vaak en het is zo heerlijk fris en zoet!


9. Wat wilde je vroeger worden?


Ik wilde en wil nog steeds dierenarts worden, dat wil ik nou al iets van 6 jaar en mijn mening daarover is nog steeds niet veranderd:P


10. Waar ben je het meest trots op?


Hmm. Ik denk dat ik in zo'n korte tijd al zoveel heb bereikt met mijn blog. Ik heb veel meer contact met andere bloggers en het feit dat ik genomineerd was voor deze award kwam als een grote verrassing voor mij. Ik ben ook blij dat ik niet weer die kant van beauty en fashion op ben gegaan. Dat was eerst wel een beetje zo, maar ik probeer dat zo veel mogelijk niet te doen. Dan schrijf ik namelijk niet wat ik zelf leuk vind, maar wat de meeste lezers leuk vinden.


11. Wat zijn je dromen voor de toekomst?


Ik hoop met heel mijn hart dat ik toegelaten wordt op de faculteit Diergeneeskunde op de Universiteit van Utrecht over 3 jaar ongeveer. Ik wil zo ontzettend graag dierenarts worden, maar er is maar één Uni waar je diergeneeskunde kan studeren, terwijl er wel heel veel mensen zijn die diergeneeskunde willen studeren.

Ook wil ik graag blijven bloggen zoals ik nu doe, dat ik er nog steeds evenveel plezier en tijd voor heb.Ik nomineer:


Civilo

Oubliemerle
I blog the way
Raindrops
We heart polish

Regels voor genomineerden:


- Bedankt en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.

- Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
- Nomineer vijf andere bloggers en link deze (200 volgers, of minder).
- Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
- Maak een vragenlijstje van elf vragen voor de genomineerden.

Mijn vragen:1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
2. Welke mensen uit je omgeving weten dat je blogt?
3. Wat is je lievelingskleur?
4. Welk dier vind je het leukst?
5. Wie maakt jouw dag helemaal goed als je een ochtendhumeur hebt?
6. Van welke artiest zou je nog eens een concert mee willen maken?
7. Welke sport doe je?
8. Wat zou je in 2015 nog willen bereiken/doen?
9. Wat is je favoriete sprookje?
10. Heb je abonnement op een tijdschrift, zo ja, welke?
11. Wat wil je later worden?

Dit was de Liebster Award, ik vond het heel leuk om genomineerd te worden, dankjewel Nienke! 

4 opmerkingen:

 1. Heel leuk beantwoord alle vragen! En wat tof dat je zo graag dierenarts wil worden, het gaat je vast en zeker lukken! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh super lief dat mijn blog een van je favoriete blogs is. Dat is echt een heel groot compliment, dankjewel. Ik ben al eens eerder genomineerd voor deze award, dus sla hem deze keer even over. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vragen en antwoorden...
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke antwoorden! Ik hou ook enorm veel appels! Gaaf dat je dierenarts wilt worden!

  BeantwoordenVerwijderen