29-07-2015

Nieuw blog: beats of (y)our mind

Hoi. Zoals in de titel al staat ben ik een nieuw blog begonnen. Maar niet in mijn eentje. Met een vriendin en haar zusje ben ik "beats of (y)our mind"begonnen.

Ik had al een tijdje geen zin meer in bloggen en de verantwoordelijk die je jezelf oplegt. Ik ben me de laatste tijd ook steeds meer gaan interesseren voor filosofie en daar wilde iets anders mee gaan doen. 

Toen kwam een vriendin van mij met het idee om een blog te bedenken. Ik vond het een leuk idee. Haar zusje wilde ook meedoen. En dat vond ik heel leuk, dat er meerdere mensen meedoen. Dan ligt het blog niet stil als je even niets wil schrijven. Het is veel relaxter en het is ook leuk om te zien wat anderen hebben gepubliceerd. Mensen uit onze omgeving kunnen zich ook aansluiten om af en toe een stukje te schrijven. 

Daarom wil ik jullie bij deze doorverwijzen naar ons nieuwe blog: 


Het zou leuk zijn als je een kijkje neemt. Het zullen artikelen zijn over filosofische vragen, over positief en negatief en over het ontstaan van de mensheid. Onderwerpen waar je over na moet denken. Maar ook uiteenlopende lifestyle onderwerpen. In principe schrijven we waar we zin in hebben, vooral mind- en lifestyle. 

Ik hoop dat dit niet te plotseling komt. Ik stop niet met dit blog, maar ik neem even pauze als je het zo kan noemen. 

3 opmerkingen:

  1. Begrijpelijke keuze, een tijdje geleden zat ik ook in zo'n soort 'dipje', waarbij ik bloggen als een verplichting zag. Gelukkig is dat nu over! Ik vind het erg leuk ook dat je nu een gezamenlijke blog hebt, lijkt me ook heel fijn dat je het nu niet meer alleen hoeft te doen, ik ga jullie volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel leuk uit! Succes met je blog(s) ;). Ik ben ook met een paar meiden een blog gestart: blonnected.weebly.com! XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk ik ben benieuwd! Ik ga snel een kijkje nemen ;)

    BeantwoordenVerwijderen