03-07-2015

Wat ik meeneem op vakantie


Morgenochtend gaat om 6 uur al de wekker. Waarom? Ik ga op vakantie! 3 weken kamperen in Italie, fantastisch! Wel zal ik dan van mijn kat gescheiden zijn, maar dat is niet anders. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal meeneem op vakantie!


Als eerst mijn koptelefoon. Ik heb ook oortjes, maar daar krijg ik last van mijn oren van. Uren achter elkaar 2 doppen in je oren is niet heel fijn. Ook vind ik dat het geluid van bijvoorbeeld muziek veel beter klinkt uit een koptelefoon. Deze koptelefoon had mijn moeder ooit ergens een keertje bij een product gekregen, gratis en voor niets! Het volgende product wat ik meeneem op vakantie is mijn make-up tasje. (Sorry btw voor de overbelichting)In mijn make-up tasje zitten onder andere: mascara, lipgloss, cremepje, borstel enz. Ik vind het heel handig om kleine dingetjes voor de reis op te bergen. In de zomer heb ik ook altijd heel erg last van droge lippen, daarom zit er ook labello in. Op deze foto lijkt het net alsof het spiegeltje kapot is, maar dat is niet zo. De planten erboven worden weerspiegeld, zodat het net lijkt alsof er barsten in zitten. Ziet er eigenlijk best vet uit!Iets lekkers tijdens de reis is altijd goed. Daarom heb ik een pakket met vier rollen mentos gekocht. Daar kan ik wel even mee door!
Ook niet te vergeten is mijn bril, heel belangrijk. Ik ben nog twee keer langs de opticien geweest om hem strakker te laten zitten, dus ik hoop dat dat genoeg is. Ik ben zo blij dat ik straks alles heel goed kan zien! We gaan vaak wandelen, dus dan is dat echt heel fijn.
Ik ben ook van plan te gaan filmen om daar uiteindelijk een filmpje van te maken die ik uiteraard aan jullie ga laten zien! Wel probeer ik het filmen zo veel mogelijk te beperken, bijvoorbeeld elke keer 10 seconden, omdat ik anders geen 3 weken in 6 minuten kan stoppen. Mijn notitieboekje mag ook niet vergeten worden. Hier schrijf ik tijdens de reis, 's avonds in de tent of bij het zwembad wat er gebeurd met mij en om mij heen. Een soort reis dagboekje eigenlijk. 
Mijn portemonnee kan natuurlijk ook niet vergeten worden! Hier heb ik wat geld in zitten, maar niet teveel. Wij krijgen namelijk ook vakantiegeld: elke dag 2 euro ongeveer. Ik ga dit jaar proberen zo min mogelijk uit te geven zodat ik het lekker in mijn spaarpot kan stoppen!


In Nederland mag het niet meer, maar in Italie nog wel: betalen met 1 en 2 eurocent. Dus ik ga al deze muntjes daar lekker uitgeven! (het is maar 85 cent, maar ja, in NL kan ik er niks mee)
Om in mijn notitieboekje te kunnen schrijven heb ik natuurlijk pennen nodig. Ik heb een soort multi pen met verschillende kleuren en een gewone. Zoals je ziet zijn op deze foto de bladeren heel mooi scherp en de pennen niet, wat niet echt de bedoeling was. Dat ga ik nog even uitzoeken als ik terug ben. En alweer sorry voor de overbelichting. En dan als laatst een boxje. Deze heb ik voor 5 euro bij de Intertoys gekocht en hij werkt echt goed. Ik weet niet zeker of hem ga gebruiken, maar meenemen kan geen kwaad, zeker niet als het zo iets kleins is!Al deze spulletjes gaan samen in deze tas die ik in Parijs in zo'n souvenir winkeltje heb gekocht. Ik neem echt veel minder mee dan vorig jaar, maar om eerlijk te zijn: ik heb ook niet meer nodig! Wel heb ik een tas met kleding en zwemspullen (balletjes, duikbril), maar dit zijn mijn persoonlijke dingen die ik meeneem.

Ik hoop dat deze vakantie heel leuk gaat worden en voor iedereen (want volgens mij heeft nu pas IEDEREEN vakantie):


FIJNE VAKANTIE


3 opmerkingen:

 1. Een hoofdtelefoon is altijd erg fijn! Ik moet ook altijd muziek kunnen luisteren tijdens het zonnen! :)
  Gaaf dat je zo lang naar Italiƫ gaat! Geniet van je reis!
  Liefs, Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, heel veel plezier met kamperen (ook al ben je misschien al lang weg, ik lees dit een beetje laat)! Hele fijne vakantie toegewenst! En leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier op vakantie! Mentos of ander snoep kan bij mij ook niet ontbreken ;)

  BeantwoordenVerwijderen